Bij wie kunt u met de belbin teamrollen aan de slag?

Een van de dingen waar wij bij ons op het werk vaak last van hebben, is dat wij niet een heel hecht team hebben. Wij hebben het vaak heel druk en daardoor komen wij niet goed aan teambuilding toe. Dat zorgt ervoor dat het mes aan twee kanten snijdt, maar wel op een negatieve manier. Het is namelijk zo dat wij door de druk minder van elkaar kunnen hebben en ten tweede komen wij er ook niet aan toe om te zorgen dat wij elkaar beter leren kennen. Wij wilden daar graag iets aan gaan doen omdat wij graag willen dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan. Ik ben daarom gaan kijken wat wij konden doen en ik heb toen gezien dat wij eens moesten kijken of wij met de belbin teamrollen uit de voeten konden. Ik las namelijk hele goede verhalen over belbin teamrollen en daarom wilde ik graag weten of belbin teamrollen ook voor ons een interessante manier konden zijn om meer uit ons team te halen. Het zou namelijk fijn zijn wanneer wij meer over elkaar te weten zouden komen zodat wij ook passende taken aan elkaar konden toewijzen. Ik ben mij daarom nader in de belbin teamrollen gaan verdiepen en hoe meer ik over de belbin teamrollen las, hoe duidelijker het mij werd dat wij hier echt heel veel aan zouden kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken of wij ook een training konden volgen zodat wij met de belbin teamrollen aan de slag konden gaan. Ik heb toen gezien dat wanneer wij naar de site abundantlife.nl zouden gaan, wij heel interessante mogelijkheden kon vinden. Wij hebben daarom de link naar deze site ook aan iedereen binnen ons bedrijf doorgestuurd en wij kregen te horen dat iedereen gaat met de belbin teamrollen aan de slag wilde gaan. Iedereen zag namelijk gelijk in dat wij hier heel veel aan konden hebben. Ik was blij dat dit idee zo positief ontvangen werd en dus heb ik ook niet lang gewacht om ons bedrijf in te schrijven bij deze mensen. Ik had hooggespannen verwachtingen, maar ik kan u zeggen dat mijn verwachtingen uiteindelijk zelfs overtroffen zijn.

Wij hebben veel geleerd van de belbin teamrollen

Wij hebben de training gedaan en ik had niet verwacht dat wij hier zoveel aan zouden hebben. Ik had veel gehoopt, maar ik heb gezien dat wij hier echt heel veel hebben geleerd. Mocht u daarom ook graag met de belbin teamrollen aan de slag willen gaan, dan kunt u ook eens op deze site kijken. Wij hebben als team heel veel over elkaar geleerd en wij werken nu veel rustiger en fijner met elkaar. Wij hadden deze training daarom heel veel eerder moeten doen.

Wilt u zich ook opgeven?

Mocht u zich ook graag willen opgeven voor een training, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site abundantlife.nl te surfen
  • Te bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een keer contact op te nemen wanneer u nog vragen heeft

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen zult worden.