Code 95 in Noord Brabant

code 95 in noord brabant

Wil jij je code 95 in Noord Brabant halen? Dan heb jij de goede verkeersopleiding gever gevonden. Bij Kees de Vaan Opleidingen kunnen ze jou super goed helpen. Als beroepschauffeur van een vrachtwagen en of bus is het van belang om in het bezit te zijn van een code 95. Ook is bijscholing volgens Kees de Vaan Opleidingen een aanrader en erg belangrijk. Om te kunnen besparen op de opleidingskosten hebben ze voor jou een uniek pakket ontwikkelt, het is dan mogelijk om de cursus te volgen met een thuisstudie waarbij je maar 2,5 uur klassikale les volgt peer cursus. Om de sector transport en logistiek te stimuleren is er een subsidie beschikbaar via SOOB subsidiepunt. Door de subsidie kun je op een voordelige manier code 95 in Noord Brabant halen.

code 95

Code 95 in Noord Brabant halen met Kees de Vaan Opleidingen

Bij Kees de Vaan Opleidingen geven ze je niet alleen de mogelijkheid om je code 95 te halen. Ze hebben een groot assortiment aan rijopleidingen, zijn ze gespecialiseerd in diverse rijopleidingen. Hierbij kan je denken aan scooter rijbewijs, motorrijbewijs, autorijbewijs en zelfs vaarbewijs. Ook kan je bij deze rijschool nabij Den Bosch terecht voor beroepsmatige rijbewijzen voor onder andere heftruckcertificaat, trekkerrijbewijs, vrachtwagen rijbewijs (ook met aanhanger) en natuurlijk de code 95.

rijopleiding

Kees de Vaan Opleidingen

Meer informatie over je code 95 in Noord Brabant halen kan je vinden op de website van Kees de Vaan Opleidingen. Je vindt hier alles van je rijbewijs tot aan je vaarbewijs. Naast het kijken op de website kan je ook contact opnemen door middel van een telefoontje naar dit nummer: 0416-693068. Dan kan je makkelijk al je vragen stellen en is de kans groter dat je gelijk antwoord krijgt op je vragen. Je kan ook nog een mailtje sturen naar info@keesdevaan.nl.