Cursus gitaar spelen voor beginners

Gitaar spelen voor beginners is erg lastig. Je moet namelijk enorm veel leren zoals, gitaartechnieken, noten leren lezen en je ritme moet goed zijn. Dat leer je niet zomaar. Ik ben toen opzoek gegaan naar een cursus dat zo compleet mogelijk was. Zo vond ik op Google een hele goede cursus van Cor Bakker. Er stonden hele goede recensies over en wat betreft de kosten waren ze ook nog eens erg voordelig. Ik ben toen gaan kijken wat je er allemaal bij kreeg en toen zag ik dat je 300 video’s in HD kwaliteit krijgt en 3 handboeken van 750 pagina’s. Dat is erg veel voor een cursus, maar ik zeg altijd ” als je het doet moet je het goed doen!”

Perfecte service

Normaal gesproken moet je lang wachten op je bestelling. Gelukkig is dat bij hun niet het geval. Binnen een dag had ik mijn cursus al binnen en kon ik er gelijk gebruik van maken. Het is daarom ook echt een aanrader om deze cursus te bestellen. Gitaar spelen voor beginner is echt mogelijk! Je krijg 30 weken lang via de mail huiswerk, zodat je goed bezig gehouden word. Wil jij ook graag gitaar leren spelen? Kijk dan snel op de website. Hij heeft al meer dan 5.000 cursisten opgeleid!