Een dj workshop gezocht voor mijn zoon

Een dj workshop wilde mijn zoon graag gaan volgen. Daarom zocht ik op het internet naar een onderneming die dit bij ons in de buurt deed. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Edutones. Op de website van dit bedrijf las ik dat mijn zoon hier alles zou kunnen leren wat met muziek make te maken heeft. Zo leren zij hier bij dit bedrijf het mixen en het maken van een mashup van jouw favoriete tracks. Maar ook een beat zetten onder bekende nummers programmeren zal mijn zoon hier gaan leren. Dit was dan ook precies wat mijn zoon graag wilde leren en maakte dan ook een afspraak met deze onderneming.

dj workshop

De dj workshop is een groot succes volgens mijn zoon

Het bedrijf Edutones geven workshops voor groepen. De ervaren trainers helpen jou overal mee. Zo kan iedereen een goede mix of track gaan bouwen. Ook geeft dit bedrijf aan verschillende scholen door heel Nederland workshops. Een van de lessen is dan ook een dj workshop die mijn zoon echt aan iedereen aanraad. Mijn zoon heeft er heel veel plezier van en leert heel veel. Daarom is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf.