Een cursus fotografie kan je helpen om betere foto’s te maken

Cursus fotografie

Een cursus fotografie is geschikt voor zowel beginnende als professionele fotografen om meer kennis op te doen. Waar de focus op ligt is afhankelijk per cursus. Hetzelfde geldt voor het niveau. Hierbij variëren de onderwerpen van belichting naar bijvoorbeeld glamourfotografie. Wanneer jij als ervaren fotograaf meer wilt leren, dan is de New PhotoSchool wel iets voor jou. De fotografen duo Toonen en Wientjes geven jou hun geheimen prijs van jarenlange ervaring. Hierbij zal je zeker je werk naar een hoger niveau tillen.

Begeleiding

Cursus fotografie van experts

Een van de cursussen die wordt gegeven is een allround masterclass. Samen met een kleine groep cursisten ga jij aan de slag om alles te leren van portret- en modelfotografie. Daarnaast leer je ook hoe je het licht optimaal kan gebruiken en de modellen het beste kan aansturen. Kort gezegd komen alle voorbereidingen aanbod om jou te helpen die mooie foto’s te maken. De gastheren? Dat zijn Hans Toonen en Hans Wientjens, die al 25 jaar samen werken. Hierbij kan je hun werk ook terugvinden in onder andere bekende magazine’s zoals de Playboy, Maxim en Panorama. Gedurende de jaren hebben ze veel kennis en ervaring opgebouwd en die willen ze graag met je delen.

Modellen

Wat te verwachten?

De cursus fotografie wordt bewust in kleine groepen gegeven. Hierdoor krijg je die persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om te experimenteren. Bovendien is de advies die jij krijgt ook bruikbaar voor de andere fotografen. Je zal altijd een heldere en duidelijke uitleg krijgen, waarbij je stapsgewijs wordt begeleidt. Naast de allround masterclass worden er ook andere cursussen gegeven. Ieder met een ander thema en invalshoek, maar uiteindelijk is het resultaat hetzelfde. Aan het eind van de cursus heb je niet alleen nieuwe kennis om verder mee te kunnen, maar ook prachtige foto’s. Wil je meer weten over wat The New PhotoSchool voor jou kan betekenen? Bekijk de website voor alle informatie en het werk van eerdere cursisten.