Een Prowise bord voor het onderwijs

Prowise bord

Wie in het onderwijs de presentatie optimaal wil verzorgen, doet dat met een Prowise bord. Het is een scherm dat gemakkelijk in de lokalen te plaatsen is en van de hoogste kwaliteit is. Zowel het beeld, als het geluid als de werkwijze zijn zeer aantrekkelijk. Het is fijn om te weten dat elke docent er op een eigen manier mee kan werken omdat de mogelijkheden zeer breed worden aangeboden. Het schrijven is bijvoorbeeld extra gemakkelijk. Dat maakt het juist ook zo geschikt voor lessen. Dit is echter lang niet het enige pluspunt aan dit bord.

Prowise bord

Alle pluspunten van het bord

Een bord van Prowise is gemakkelijk in gebruik en van hoge kwaliteit. Daarnaast is het vol van functionaliteiten. Zo kan je het scherm op allerlei manieren inzetten. Daarnaast is het systeem centraal via een portal te bedienen. Zo kan je er dus ook altijd en overal mee werken. Dit is handig wanneer er meerdere schermen op het systeem aangesloten zijn. Je maakt het werken voor docenten net wat makkelijker. Dit kan ook op een veilige manier. De privacy s bijvoorbeeld gewaarborgd. Zelfs met het gebruik van de portal. Dit maakt het voor iedere docent een goede optie.

Gebruiksgemak dankzij de opzet

Vraag het de docenten die er al mee werken. Iedereen zal je dezelfde pluspunten noemen. Die gaan vooral om de manier van schrijven. Het is namelijk zo dat het moderne bord van Prowise aanvoelt alsof je er rechtstreeks contact mee maakt. Het lijkt dus op het klassieke schrijven op een schoolbord of whiteboard. Het is ook te vergelijken met pen en papier. Je kunt dus heel natuurlijk en nauwkeurig schrijven. Waardoor het ook beter te volgen wordt voor de leerlingen of studenten. Die daardoor beter presteren. Het gebruiksgemak is dus in de hele keten van belang te noemen.