Loopbaancoaching Den Haag

Woon je in Den Haag? Loopbaancoaching is dan wellicht iets voor jou als je een (nieuwe) baan zoekt. Werk je al maar voel je je niet happy dan kan switchen van werkgever soms lastig zijn.

Mensen hebben soms door uiteenlopende omstandigheden moeite de baan die ze graag willen te realiseren. Loopbaancoaching in Den Haag is dan vaak een goede optie.

Waarom loopbaancoaching?

Een loopbaancoach inschakelen om passend werk te vinden (of te houden) kan om meerdere redenen een goed idee zijn. Soms is het aanbod van werk in jouw richting maar heel beperkt.

Het kan wijs zijn advies te vragen aan een loopbaancoach in Den Haag over omscholing naar een andere, meer kansrijke richting. Soms vindt iemand het lastig te bepalen wat zijn kwaliteiten en minder sterke punten zijn. Loopbaancoaches beschikken vaak over uiteenlopende testen op dit gebied die ze hiervoor kunnen inzetten.

Soms loopt iemand op zijn werk tegen persoonlijke issues aan die hem belemmeren zijn werk goed uit te voeren, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, zelfvertrouwen of effectiviteit. Een loopbaancoach in Den Haag heeft dikwijls veel ervaring om je daarmee te helpen.

Vaak gebeurd het ook dat iemand al lang niet meer gesolliciteerd heeft en wel wat hulp kan gebruiken in het proces van solliciteren. Er zijn namelijk verschillende trainingen op dat gebied die een loopbaancoach in Den Haag kan aanbieden evenals effectieve adviezen waarmee je in een sollicitatiegesprek sterker voor het voetlicht komt. Welke oorzaak hulp ook nodig maakt, loopbaancoaching Den Haag heeft vaak de oplossing.

Voor wie is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching kan op enig moment voor iedereen ondersteunend zijn die een baan zoekt of heeft. Bijvoorbeeld net afgestudeerde jongeren die op zoek zijn naar hun eerste “echte” baan en daar ondersteuning bij nodig hebben.

Maar natuurlijk ook als je al langer aan het werk bent kan loopbaancoaching uitkomst bieden.

Verder hebben startende ondernemers vaak baat bij loopbaancoaching om hun bedrijf op poten te zetten.

Wat levert loopbaancoaching je op?

Als je kiest voor loopbaancoaching dan zijn er verschillende onderwerpen waarmee je geholpen kunt worden.

Je kunt het bijvoorbeeld inzetten voor de volgende onderwerpen:

– Inzicht krijgen in wat jij belangrijk vindt en wat je motiveert in werk

– Je kwaliteiten en talenten helder krijgen (en ontwikkelen)

– Zelfkennis verkrijgen en welk werk echt bij je past helder krijgen

– Coaching als je problemen ervaart in je huidige baan

– Je arbeidsmarkt helder voor ogen krijgen

– Ondersteuning in jouw gehele sollicitatieproces

– Energie en motivatie om actief aan je loopbaan te werken

Zoek je loopbaancoaching in Den Haag?

Informeer bij: een goede loopbaancoach in Den Haag