Mijn eerste rijles in Amersfoort

rijles Amersfoort

Vandaag ben ik begonnen aan mijn eerst rijles in Amersfoort. Best wel zenuwachtig stapte ik die middag achter het stuur van de leswagen. Een zeer vriendelijke instructeur had al in de gaten dat ik zenuwachtig was en probeerde mij te kalmeren. Na de nodige uitleg werd het tijd om te gaan rijden. Het was de bedoeling dat ik eerst leerde sturen voordat ik meteen in het diepe werd gegooid. De instructeur zorgde voor de pedalen en zo reden wij onze straat uit. Vooral de eerste bocht leek geen einde aan te komen, maar alles is zonder een botsing gegaan.  rijles Amersfoort

Goede uitleg

Inmiddels ben ik alweer een tijd bezig met mijn rijles in Amersfoort. Het gaat zo goed dat ook mijn examen alvast is aangevraagd. Het grote voordeel hier is dat je met een vaste instructeur rijdt en dat de cursus wordt aangepast aan het kunnen van de cursist.

Ondertussen ben ik al een tijdje in het bezit van mijn rijbewijs. Meteen de eerste keer was ik al geslaagd en daar was ik bijzonder trots op. Door de professionele aanpak en de vakkundige instructeur is mij dit allemaal gelukt.

Wil jij ook graag leren autorijden, neem dan voor meer informatie contact op door het volgende nummer te bellen, het telefoonnummer is 033-4332580.