Offshore cursussen

Offshore cursussen

Wanneer je op offshore gaat werken op de Noordzee heb je bepaalde certificaten nodig om te mogen werken op een offshore platform. Deze cursus is namelijk verplicht om te mogen werken. Dit vanwege er diverse veiligheid situaties zijn waardoor er problemen kunnen ontstaan die direct opgelost dienen te worden. Deze cursus richt zich op offshore installaties op de Noordzee.

Tijdens de training krijgt de deelnemer de juiste kennis en het begrijpen / herkennen van gevaren en hoe deze daarmee om moet gaan. Dit zal ervoor zorgen dat de persoon ten alle tijden de gevaren herkent en kan oplossen.

De inhoud van de cursus bestaat uit vier onderdelen:

  • Safety introduction
  • Helicopter safety/HUET/EBS
  • Sea survival & First aid
  • Fire fighting & Self rescue

Bij elke module krijgt u praktijk en theorie waardoor u precies weet hoe alles in zijn of haar werk gaat. Tijdens deze cursus staat veiligheid voorop en hier behandelen we alles ook naar. We vertellen tevens naar de verschillende soorten offshore installaties.

Waar wacht u nog op? Bij FMTC.nl Kunt u snel en gemakkelijk de offshore cursussen vinden die u nodig heeft om uw personeel te laten werken op de Noordzee. U kunt ons vrijblijvend benaderen voor meer informatie of voor eventueel andere vragen.