Snel je rijbewijs in Ede halen

rijbewijs Ede

Ben je van plan om jou rijbewijs Ede te halen, kijk dan eens op de website van de ANWB. Alle lessen worden speciaal op jou afgestemd op wie jij bent als persoon en jouw leerwijze. Ook voor mensen met faalangst ben je hier aan het juiste adres. De kwaliteit van de opleiding is hoog, zo worden de rijinstructeurs beoordeeld met een 9,1! Dit was voor mij dan ook een reden om hierheen te gaan om te leren autorijden. Ook het volgen van een spoedcursus behoort hier tot de mogelijkheden. Je leert dan in tien dagen alle kneepjes van het rijden en aan het einde van deze dagen mag jij al op voor een examen. Deze cursus lijkt mij wel leuk, want dan zou ik met de auto op vakantie kunnen.  rijbewijs Ede

Zeer leerzame opleiding

Toch heb ik maar gekozen voor een normale opleiding, want zo een spoedcursus zal zeker niet voor mij geschikt zijn. Volgens de instructeur zal ik ongeveer 30 lessen nodig hebben wil ik mijn examen aan kunnen vragen. Op de website van de ANWB kan je precies zien hoeveel het je allemaal gaat kosten. Ook staat er een leuke zomerkorting, maar daar moet je snel bij zijn, want vol=vol.  rijbewijs Ede

Vanaf het moment dat ik besloten had om mijn rijbewijs in Ede te gaan halen heb ik mij opgegeven bij de ANWB voor een proefles. Hiervoor moet je in eerste instantie €35,- betalen, maar die krijg je terug zodra je beslist om hier de opleiding te gaan volgen. 

Heb jij ook interesse in de opleiding, kijk dan eens op de website van de ANWB.