Spaanse les in Rotterdam volgen

Op zoek naar een goede Spaanse les Rotterdam, kijk dan eens op de site van Interlangues. Hier zie je dat er veel meer talen te volgen zijn en kan je je hier makkelijk inschrijven. De lessen die speciaal aan beginners wordt gegeven, is ervoor bedoeld om de taal niet alleen te kunnen verstaan, maar dat jezelf ook verstaanbaar bent. 

Nadat ik mij had ingeschreven kreeg ik eerst een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek werd gekeken welke leerdoelen ik had. Tevens werd er ook gekeken of ik deze cursus in groepsverband of privé kan gaan volgen. 

Na de lessen kan ik mijzelf goed verstaanbaar maken

Nooit kunnen bedenken dat ik door de Spaanse les in Rotterdam, mij nu verstaanbaar kan maken tijdens mijn vakantie. In eerste instantie had ik best wel moeite met de uitspraak van deze taal. Maar hoe meer ik oefende hoe beter het lukte. 

Een nieuwe taal leren heeft mij altijd al aangetrokken en daarom heb ik besloten om een nieuwe cursus aan te vragen. Deze keer gaat het de Franse taal worden en wie weet kan ik ooit als ik naar dit land op vakantie ga mijn eten in het Frans bestellen. Mocht je vragen hebben over het cursusaanbod, neem dan contact op met Interlangues.