Tafels op maat maken doe je hier!

tafels op maat maken

Vroeger versus nutafels op maat maken

Tafels op maat maken gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Scholen beginnen in te zien dat niet ieder kind gelijk is, zoals dat vroeger wel gedacht werd. Het is nu eenmaal zo dat er steeds vaker leerlingen van verschillende leeftijden in 1 klas zitten, doordat het niveau van leren verschilt per kind. Vroeger werd je eerder ingedeeld op leeftijd, terwijl dat nu dus niet meer zo hoeft te zijn. Zelf was ik ook een vroege leerling en daardoor een stuk kleiner. Ik weet nog erg goed dat ik nooit met mijn voeten bij de grond kon. Hierdoor ging ik altijd op mijn stoel wippen en heb ik daar regelmatig straf voor gekregen. Ook zat ik altijd een stuk lager waardoor ik vaak op m’n knieën ging zitten, zodat ik overal goed bij kon. Gelukkig vond mijn juf dat wel goed, maar het liefst had ik natuurlijk gewoon meubilair gehad waar ik goed op had gepast. Mijn zoontje zit gelukkig op een school waar ze houding en werkgenot erg belangrijk vinden. Hier besteden ze dan veel aandacht en geld aan.

tafels op maat makenHet belang inzien

Zo heeft zijn school ook tafels op maat laten maken voor verschillende kinderen. Deze zullen hun hele schooltijd meegaan en zij zullen altijd een fijne houding hebben tijdens het maken van toetsen en opdrachten. Mocht jij het nu net zo belangrijk vinden dat iedereen lekker kan zitten, dan moet je zeker een kijkje nemen op de website van Maatwerk. Daar vind je meer informatie en kun je al jouw vragen stellen!