Waar kunt u een goede workshop feedback geven volgen?

Als directeur van een groot bedrijf word je soms met de gekste dingen geconfronteerd. Ik heb een jaar geleden een nieuwe manager aangenomen en die heb ik weten te vinden via een moeilijk scoutingstraject. Deze man is een aanwinst voor het bedrijf, maar tegelijkertijd soms een drama voor het personeel. Hij weet namelijk heel goed wat gedaan moet worden om een goed resultaat te bereiken, maar hij kon tot voor kort absoluut geen feedback geven op een manier die werkte. Hij was zo bot tegen het personeel dat zij helemaal in de stress schoten. Dat was heel naar want zijn kennis en inzichten waren wel heel goed en in theorie ook heel bruikbaar, maar hij moest het gewoon veel beter leren te verwoorden. Ik ben daarom gaan kijken of ik hem een workshop feedback geven kon aanbieden. Ik wist namelijk dat het zonde zou zijn om hem weg te sturen en daarom ben ik gaan kijken of ik hem een workshop feedback geven kon aanbieden. Wanneer ik hem een workshop feedback geven zou laten volgen, dan zou hij hopelijk in staat zijn om zijn inzichten op constructieve manier door te geven aan anderen. Ik ben gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik graag een goede workshop feedback geven wilde gaan vinden en ik heb toen eerst in mijn omgeving gevraagd. Ik kreeg toen van meerdere mensen te horen dat ik eens naar de site jobeducation.nl moest gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag een workshop feedback geven willen volgen. Mocht u dus ook zoekende zijn naar mogelijkheden om een workshop feedback geven te volgen, dan kunt u hier ook eens kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden en dat u ook voor andere opties hier aan het juiste adres bent. Deze mensen bieden een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden aan en ik ben daarom blij dat ik hier ging kijken toen ik een workshop feedback geven zocht. Ik heb gemerkt dat ik hier echt heel veel kon leren en dus wilde ik hier zelf ook wel een workshop gaan volgen.

Deze workshop feedback geven was heel erg goed

Ik heb aan de manager binnen mijn bedrijf voorgesteld om samen een workshop feedback geven te gaan volgen. Ik was namelijk zo onder de indruk van de beschrijving van de workshop feedback geven, dat ik het zelf ook interessant vond om hier in de leer te gaan. Ik kan u zeggen dat ik ook echt veel geleerd heb van deze workshop feedback geven. Belangrijker nog was dat mijn manager ook heeft ingezien dat zijn feedback vaak heel afbrekend was. Door deze workshop feedback geven heeft hij ingezien hoe hij beter commentaar kan geven en ik zie ook dat hij dit nu heel goed kan. Ik ben daarom de mensen van jobeducation.nl heel erg dankbaar.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site jobeducation.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om u op te geven voor een traject

Ik hoop dat u hier ook veel kunt leren.