Welke workshop feedback geven is echt de moeite waard?

Als manager probeer ik mijzelf altijd te blijven ontwikkelen want ik ben van mening dat je niet een lichtend voorbeeld voor je onderdanen kunt zijn wanneer je zelf denkt dat je de top al bereikt heb. Ik ben daarom altijd aan het kijken naar mogelijkheden om weer nieuwe dingen te leren en een van de dingen die ik graag nog een keer wilde gaan doen, was een workshop feedback geven volgen. Ik wist namelijk dat veel ambtsgenoten eenzelfde workshop feedback geven hadden gevolgd en dat de reacties van deze mensen altijd heel positief waren. Het is namelijk een kunst om als manager je onderdanen zo aan te spreken dat zij zich niet aangevallen voelen, maar dat zij juist gaan doen wat je graag zou willen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede workshop feedback gevente vinden want ik wist dat commentaar geven op het werk van de mensen die onder mij werken, niet mijn sterkste punt was. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik meer te weten kon komen over waar ik echt een goede, inhoudelijke workshop feedback geven kon gaan volgen. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site feedbackgeven.nl kon gaan. Deze site heeft namelijk heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom met veel interesse door de teksten op deze site gegaan. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier in de leer wilt gaan, de kans heel klein is dat je daar grote spijt van krijgt. Ik heb gezien dat je hier echt heel nuttige vaardigheden kunt leren en dat er ook ruimte is om te spelen met de opdrachten die je krijgt. Ik ben daarom gelijk gaan kijken hoe ik mij voor deze workshop feedback geven kon opgeven omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik niet achter het net zou vissen. Ik ben iemand die graag resultaat wil zien en falen komt niet in mijn woordenboek voor. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want hier kon ik echt stapjes maken in de richting van een betere versie van mijzelf.

Ik heb veel gehad aan deze workshop feedback geven

Ik vind het altijd heerlijk om nieuwe kennis op te zuigen want wat dat betreft ben ik een onverzadigbare spons. Ik heb gemerkt dat deze workshop feedback geven pittig voor mij was, want ik bleek toch niet zo goed te zijn in het geven van kritiek als dat ik dacht. Ik meende dat ik tactvol met mensen kon omgaan, maar daar moest ik toch van terugkomen. Gelukkig kon ik mijzelf meteen revancheren want ik leerde zeer nuttige dingen tijdens deze workshop feedback geven. Ik ben daarom zeer te spreken over dit traject en ik kan iedereen aanraden om ook eens te kijken of u hier in de leer zou willen gaan.

Wilt u zich ook graag aanmelden voor deze workshop?

Mocht u ook graag deze workshop willen volgen, dan kunt u:

  • Even naar de site feedbackgeven.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een inschrijving regelen zodat u snel kunt beginnen

Ik hoop dat u hier ook veel zult opsteken.