Wil jij ook bhv in Almere volgen?

bhv in Almere

Nieuwe baanbhv in Almere

Vorige maand heb ik bhv in Almere gevolgd en daar ben ik enorm over te spreken. Ik zou het dan ook iedereen aanraden om dit ook te doen wanneer jij hier interesse in zou hebben. Hiervan heb ik uiteindelijk ook mijn certificaat gehaald en dat kan ik op mijn cv vermelden. Hierdoor hoop ik sneller een baan te krijgen, want het scheelt degene die mij gaat aannemen dan toch een groot bedrag. Het is namelijk zo dat ieder bedrijf verplicht is om iemand met een diploma in de bedrijfshulpverlening in het pand te hebben tijdens werktijd. Dit is zo geregeld om ervoor te zorgen dat wanneer er een incident plaatsvindt, iemand in staat is dit allemaal goed te coördineren. Deze persoon zal de veiligheid dan waarborgen en zorgen dat iedereen veilig het kantoor kan verlaten. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd wat ik moet doen als er een brand uitbreekt.

bhv in Almere

Kijk hier

Naast dat ik nu mijn BHV in Almere heb gehaald, wil ik hier ook nog wel graag mijn ehbo halen. Dan weet ik niet alleen hoe ik mensen in veiligheid kan brengen, maar ook hoe ik verwondingen moet aanpakken. Daarnaast kan het ook in het dagelijks leven van pas komen, wanneer er bijvoorbeeld iemand een hartaanval heeft. Je leert dan precies hoe jij met een aed moet omgaan, welke op heel veel openbare plekken in Nederland hangen voor gebruik. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op de website van G4s om de mogelijkheden te bekijken!