Wilt u uw vaardigheden bijspijkeren aan de hand van een training feedback geven?

Als manager moet ik vaak mensen vertellen wat ik van hun werk vind. Ik dacht altijd dat ik dit goed kon en dat ik in staat was om mensen te motiveren om zichzelf te verbeteren, maar dat heb ik toch helemaal verkeerd ingeschat. Ik kreeg onlangs namelijk van mijn werkgever te horen dat er meerdere klachten binnen waren gekomen over hoe ik commentaar gaf op mensen. Dat was niet iets waar ik blij van werd en dus ben ik gaan kijken naar wat ik kon doen om dit te veranderen. Ik ben namelijk niet iemand die vijanden wil maken, maar met mijn manier van feedback geven, gebeurde dat wel. Ik ben daarom gaan kijken of ik een training feedback kon gaan volgen. Wanneer ik namelijk een training feedback geven kon gaan doen, dan zou ik die niet willen missen. Ik heb daarom gekeken of ik een goede training feedback geven kon vinden waar anderen al veel hadden opgestoken. Ik vind het namelijk altijd goed om te zien wat anderen van een bepaalde training vonden zodat ik niet zelf steeds het wiel opnieuw hoef uit te vinden. Ik heb toen gezien dat er een goede training feedback te vinden is op de site incompanytrainer.nl. Ik zag dat je hier niet alleen een training feedback voor jezelf kunt doen, maar dat je er ook een teamevenement van kunt maken. Dat sprak mij zeer aan omdat ik op deze manier namelijk ook andere mensen in ons bedrijf nog iets kon bieden. Het leek mij daarom goed om eens te kijken wat ik hier aan mogelijkheden kon vinden en ik kan u zeggen dat hoe meer ik over deze training feedback las, hoe meer ik wist dat ik mij hier moest gaan aanmelden. Deze mensen hebben een training feedback samengesteld die echt heel interessant is. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken want ik wilde graag zo snel mogelijk aan deze training feedback beginnen. Ik kon mij namelijk niet voorstellen dat ik hier niets aan zou gaan hebben.

Deze training feedback geven heeft mij heel veel inzicht gegeven

Ik heb inmiddels deze training feedback geven gevolgd en ik moet u zeggen dat ik hier echt heel veel van opgestoken heb. Ik had niet verwacht dat het zo nuttig zou zijn voor mij. Ik deed echt heel veel dingen fout, maar dankzij deze training feedback geven, doe ik ze nu wel goed en dat is gewoon heel fijn. Mocht u daarom ook graag een training feedback geven willen volgen omdat u klachten krijgt over uw communicatie, dan raad ik u aan om even naar incompanytrainer.nl te surfen.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om ook een goede training feedback te volgen, dan raad ik u sterk aan om even:

  • Naar de site incompanytrainer.nl te surfen
  • Te bekijken wat u allemaal gaat leren tijdens dit interessante traject
  • De rest van de cursussen ook eens te bekijken

Ik hoop dat u hier ook veel kunt leren. Ik ben van plan om hier vaker in de leer te gaan.