Een goede rijschool Utrecht

Na mijn studie ben ik druk bezig geweest met solliciteren. Ik wilde zo snel als mogelijk een goede baan vinden maar dit was helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Simpelweg omdat het reizen voor mij zeer moeilijk was, want ik was niet voorzien van een rijbewijs. Vele openstaande vacatures waren van de bedrijven buiten mijn regio. Ikzelf kon wel gaan werken bij deze bedrijven, maar openbaar vervoer is niet te vertrouwen. Het komt namelijk hartstikke vaak voor dat treinen en bussen te laat komen. Ik wilde natuurlijk niet te laat komen op mijn werk. Zodoende ben ik gestopt met solliciteren en opzoek gegaan naar een rijschool Utrecht. Maar waar kon ik een goede rijschool Utrecht vinden? Op aanraadde van een goede vriendin kwam ik terecht bij autorijschool Ligeon!

Meer informatie

Ik volgde het advies op en bekeek de website van autorijschool Ligeon. Het slagingspercentage van deze autorijschool is hartstikke hoog. Na het zien van het hoge slagingspercentage ben ik de tarieven gaan vergelijken met andere autorijscholen. Ook zijn de pakketten bij deze autorijschool stukken voordeliger dan bij andere verkeersscholen. Het hoge slagingspercentage en de lage tarieven hebben mij uiteindelijk doen overhalen om een test rit te maken bij deze autorijschool!

Goede instructeur

Enkele dagen na contact arriveerde de instructeur. Na de eerste test les raadde hij het mij aan om een pakket van twintig lessen te kopen. Volgens de instructeur kon ik redelijk rijden ik moest alleen enkele onderdelen beter uitoefenen. Nu zo’n drie maanden verder kan ik u vertellen dat ik mijn rijbewijs heb behaald en in deze tussentijd heb ik zelfs een baan gevonden. Dankzij de geweldige service van autorijschool Ligeon heb ik een rijbewijs, waardoor ik makkelijker op mijn werk kan komen!