Kennen jullie het concept e achter b al?

Omdat ik van plan ben met mijn vriend te gaan samenwonen, moet er natuurlijk veel geregeld worden. Zo moeten haar spullen en die van mij dus in de toekomst verhuisd gaan worden. Omdat ik weet dat het niet allemaal zo maar in de auto past, ben ik van plan om mijn e achter b rijbewijs te gaan halen. Voor de mensen die hier niet bekend mee zijn. Dit is dus een aanhangerrijbewijs. Verder ben ik dan ook van mening dat ik het vaker in de toekomst ga gebruiken. Voor als vrienden van mij gaan verhuizen, in dat geval kan ik hun ook meehelpen. Omdat ik mijn rijbewijs toen er tijd gehaald had via Osseforth ging ik online kijken of het hiervoor ook mogelijk was.

Toen ik eenmaal op de site zat, zag ik al snel dat dit mogelijk was. Ik had zelfs de mogelijkheid om van te voren één gratis proefles te krijgen. Hier moest ik dan wel een pakket voor afsluiten, natuurlijk vond ik dit dan ook geen probleem.

 

De lessen bij deze rijschool

Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn instructeur van toen erg goed was. Door hem had ik dan ook mijn praktijk examen eenvoudig gehaald. Dit komt denk ik ook omdat Osseforth alleen maar instructeurs in dienst heeft die gecertificeerd zijn. Op deze wijze ben je dus verzekerd van professionele begeleiding.

Dit zag ik dan ook duidelijk terug toen ik voor mij e achter b examen ging. Ik kreeg toevallig dezelfde persoon als van wie ik toen rijles had. Dus we kende elkaar al. Ik kan dan ook niet anders dan positief zijn over deze firma.