Rijschool in Pijnacker

Rijschool in Pijnacker, beter bekend onder de naam Rijschool 3B, heeft mij geholpen om het auto rijbewijs te halen. Als klein kind droomde ik er al van om met mijn eigen auto het land door te trekken. Helaas was ik toen nog maar acht jaar. De tijd gaat bijzonder snel en ik kon niet wachten tot ik mijn eerste rijles kon beginnen. Gelukkig is in de loop van de jaren de leeftijd naar beneden gegaan. Dus ik hoefde niet tot mijn 18e te wachten om te leren rijden. Al met mijn 17e ben ik aan het lessen begonnen. Natuurlijk ben ik eerst op zoek gegaan naar een school waar je goed les kreeg.  

Les gekregen van de rijschool in Pijnacker

Nadat ik op het internet diverse scholen had bekeken en ook naar de kosten, kwam ik uit bij Rijschool 3B. Je had hier de mogelijkheid om een proefles aan te vragen en dat heb ik gedaan. Hierdoor leerde ik de manier van lesgeven en ook de rijinstructeur. Vanaf het moment dat ik plaats nam achter het stuur, voelde ik mij al op mijn plek zitten. Hier heb ik dan ook een pakket afgesloten en ben ik verder gegaan met les nemen. 

Elke les was zeer leerzaam en dit resulteerde er dan ook in dat ik zeer snel het examen aan kon vragen. Ondanks ik elke keer erg zenuwachtig was om te lessen, ben ik toch in de eerste keer geslaagd. Mijn droom is uitgekomen en kan ik erop uit trekken in mijn eigen autootje.