Voordelig uw brommerrijbewijs behalen!

In de zomer is niets verfrissende dan gebruik maken van een leuke scooter. Voor de zomer wilde ik dan ook een brommerrijbewijs behalen, maar waar? Met deze vraag in gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Op aanraadde van een goede vriendin ben ik een kijkje gaan namen op de website: verkeersschoolwesseldijk.nl! 

Verkeersschool Wesseldijk is namelijk een erkende verkeersschool met een hoog slagingspercentage. De reden van dit hoge slagingspercentage zijn de professionele instructeurs die zij in dienst hebben. Na het zien van het slagingspercentage en de lovende recensies nam ik het besluit om mijn brommerrijbewijs te gaan behalen bij verkeersschool Wesseldijk!

Een goede keuze!

De keuze voor verkeersschool Wesseldijk is achteraf een verstandige keuze gebleken. De professionele instructeurs hebben mij uitstekend begeleid voor het behalen van mijn theorie en praktijkexamen. In een maand tijd heb ik beide examens dan ook in een keer behaald. Simpelweg omdat de instructeurs mij met respect op een klantvriendelijke manier. Ik had een goede band met mijn instructeurs want hij was aardig en ook hielp hij mij uitstekend. Ikzelf had namelijk hartstikke veel moeite met de theorie maar tijdens zijn theorielessen heb ik enorm veel geleerd. Door deze theorielessen heb ik mijn theorie examen dan ook in een keer behaald. Ook behaalde ik het praktijk examen in een keer maar de praktijk vond ik dan ook erg eenvoudig.

Wilt u uw scooter rijbewijs ook in een maand tijd of zelfs binnen een dag behalen? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met verkeersschool Wesseldijk!