Wat zijn de kenmerken van abstracte kunst?

Abstracte kunst is kunst die de overeenkomst tussen het kunstwerk en de zichtbare werkelijkheid vermijdt. Een abstract kunstenaar geeft niet de realiteit weer, maar werkt in vormen, lijnen en kleuren. Of hij probeert met speciale materialen zijn emoties uit te drukken.

Abstracte kunst niet alleen in schilderijen

Je hoeft niet alleen te zoeken in abstracte schilderijen voor een kado. Er zijn tal van beeldjes of andere leuke cadeau artikelen hiervoor te krijgen. Een afscheidskado in abstracte kunst voor iemand van je werk is uniek om kado te geven vooral als je laat graveren. Of speciaal voor een werknemer die zijn doel heeft behaald en toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière zijn er ook speciale abstracte kunst kado’s. Bij artihove.nl zie je veel ontwerpen en kun je tal van ideeën opdoen. Laat je verrassen op artihove.nl.

Online een afscheidskado kopen

Afscheidscadeau collega online kopen gaat heel eenvoudig bij artihove.nl. Kijk maar eens naar kado’s voor een collega die weg gaat. Er is zoveel variatie. Een origineel afscheidscadeau kopen in de vorm van bv beeldjes voor het vertrek van een collega op je werk, of zomaar voor een een werknemer of een leuk afscheids cadeau ter afscheid van je werkgever of directeur. Bedank met een origineel geschenk een collega, een teamlid of leidinggevende voor zijn of haar collegialiteit als hij of zij verandert van baan, met pensioen gaat of gaat emigreren of schenk je werkgever of directeur een afscheid beeld voor wat hij of zij voor jou heeft betekend op het werk.

Persoonlijke boodschap

Bij artihove.nl zie je dat je een kaart bij je uitgezochte kado kunt toevoegen. Leuk om er je persoonlijke boodschap op te zetten. Je maakt je kado dan nog eens extra persoonlijk.Je kunt je kado ook laten graveren met een persoonlijke tekst.