Online trainingen geven

Zakelijk

Het online delen van kennis kun je perfect doen met gebruik van e-learning software. Philpaper is bedoeld om op een eenvoudige manier informatie te kunnen delen met je klanten of medewerkers. Geen moeilijke en ingewikkelde programma’s, een mooie uitstraling waarbij je zeer snel online bent. Zonder training leer je in korte tijd het programma kennen, of je nu aan het leren bent of je beheert het. Online draag je de kennis over voor klanten, medewerkers of leden. Achtergronden en de indeling kun jezelf bepalen, simpel en gemakkelijk zelf samen te stellen door en voor gebruikers.

e-learning software

Op de gebruiker gericht platform

Veel programma’s of omgevingen die worden gebruikt zijn meestal erg ingewikkeld, niet alleen voor degene die de kennis moet overbrengen. Maar ook voor de gebruikers, veel onnodige overbodige functies waarbij het onduidelijk wordt. Philpaper is zo gemaakt voor de gebruiker dat alles zeer overzichtelijk is. Per leerthema kun je een eigen achtergrond instellen, zo heeft het programma jouw eigen uitstraling. Door zelf software te downloaden stel je het perfecte lesprogramma samen om al je kennis over te brengen op je medewerkers of gebruikers. In de Learning Record Store worden de leerresultaten opgeslagen, handig als je het lesprogramma wilt verbeteren.

Software

Stel je eigen lesprogramma samen

Met een eenvoudige en slimme container structuur kun je het lesprogramma samenstellen die voor jou goed werkt. Naast de hoofdonderwerpen kun je kleine lesprogramma’s maken die bestaan uit kleine presentaties. Films, afbeeldingen of andere content kun je hier eenvoudig aan toevoegen. Om te realiseren dat de gebruikers kunnen leren is niet veel nodig, zodra je alle content online hebt staan kunnen de deelnemers direct beginnen met leren. Gebruikers kun je uitnodigen, of zij kunnen zich ook zelf inschrijven om zo deel te nemen aan het lesprogramma. Philpaper is een stabiel, betrouwbare en veilige omgeving om les te geven.