STCW Basic Safety Training

Een herhalingscursus van de STCW Basic Safety Training is de STCW Basic Safety Refresher. Bent u van plan om op zee te gaan varen met een schip? En bent u werkzaam in de professionele scheepvaart of wilt u gewoon in de vrije tijd een zeil- of motorjacht besturen op zee? Dan is deze cursus aan te raden. Het geheugen zal weer even opgefrist worden zodat u weer goed op de hoogte bent van de noodsituaties die kunnen voorkomen aan boord van een schip. De cursus is een verplicht certificaat als u wilt werken op een zeegaand schip. Het is dan ook goedgekeurd door de ILT/STCW en voldoet aan de STCW10 Manila Amendments.

De cursus bestaat uit 4 modules en zal 2 dagen duren. Om toegelaten te worden tot deze cursus dient u het volgende te hebben:

  • Een geldig certificaat STCW Basic Safety Training certificaat
  • Een geldig medische scheepvaartkeuring

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van FMTC. De training wordt gegeven via een vaste dag planning. Wilt u zich als groep inschrijven is het nog eventueel mogelijk om de trainingen op flexibele dagdelen in te roosteren.

Hebt u nog meer vragen over de STCW Basic Safety training, dan kunt u telefonisch met ons contact opnemen via 020 – 811 43 32. Wij bieden u graag een programma op maat aan.