Betere vrienden worden met je buren?

Er gaat niets boven het geluid van je startende motor in de ochtend. Maar de buren dan? We hebben hier de oplossing. Met deze db killer www.caferacerwebshop.com kun je nog steeds genieten van je caferacer en word je de volgende keer wél uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue met de buurt.

Demping zonder verlies van karakter

Een db killer haalt nét dat scherpe randje uit het geluid van je uitlaat. Het is dus niet zo dat je motorgeluid volledig wordt ‘gekilld’ door de db killer. Geen zorgen dus dat het geluid van jouw uitlaat die je met zorg hebt uitgekozen compleet verdwijnt. Je uitlaat klinkt nog steeds lekker zoals je gewend bent, alleen iets minder doordringend en luid. 

Voorkom boetes

Niet alleen in Nederland loop je kans op een boete bij een te hoog geluidsniveau, ook in het buitenland wordt er regelmatig streng gecontroleerd. Maar met een uitlaat die net iets is ingeteugeld door een van onze db killers begin je net iets relaxter aan je welverdiende weekendje toeren. En zeg nou eerlijk, dat is toch ook net iets meer genieten als je niet op je hoede hoeft te zijn voor oom agent? Dus ook als je het niet voor je buren zou doen zijn er nog redenen genoeg om een db killer te installeren op jouw motorfiets. 

Met een db killer demp je discreet

Normaal gesproken zou je voor wat meer geluidsdemping je complete demper vervangen. Met een db killer hoeft dat dus niet. Zo bespaar je jezelf een hoop geld en moeite. Voordeel van een db killer is dat hij voor het grootste deel binnen in de uitlaat wordt geïnstalleerd. Aan de buitenkant is er dus vrijwel niets te zien van de db killer caferacerwebshop.com. Geen extra demper of opvallend uiteinde aan je uitlaat dus. Zo verpest je het uiterlijk van jouw uitlaat niet en rij je stijlvol en toch sociaal rond. 

Makkelijk te installeren

Deze db killers zijn ook door de bescheiden klusser eenvoudig zelf te installeren met beperkt gereedschap. Niet alleen een praktische toevoeging aan je geliefde caferacer, maar ook een leuke klus voor in het weekend dus. Niet alleen zijn onze db killers eenvoudig te installeren, ze zijn ook net zo eenvoudig weer te verwijderen. Dus als je dan toch een keer op zondag de wereld wil laten genieten van jouw volle motorgeluid is dat net zo makkelijk voor elkaar te krijgen.

Het oog wil ook wat

‘Loud pipes save lives’ is een populair gezegde. Maar zorg er ook voor dat je optimaal te zien bent op de weg met ons assortiment knipperlichten caferacerwebshop.com. Ideaal om jouw caferacer net wat beter zichtbaar te maken op de weg. Zo zorg je voor maximale veiligheid, ook als je uitlaat nét iets minder brult. Bestel via: https://www.caferacerwebshop.com/nl/the-bike/verlichting/knipperlichten/.