E-learning voor verpleegkundigen maken

e-learning voor verpleegkundigen

Het is mogelijk om e-learning voor verpleegkundigen zelf te maken. Natuurlijk kan je hier de hulp van een professioneel bedrijf voor inschakelen. De naam van dit bedrijf is Splintt en hier werken mensen die hier veel verstand van hebben. Ooit heb ik een keer een opleiding gehad van mijn huidige werkgever. Ik kwam net bij dit bedrijf binnen en dan is alles best wel nieuw. Door mee te lopen met een medewerker heb ik destijds mijn werkzaamheden geleerd. Tegenwoordig hebben zij daar een heel andere manier voor. Want door het maken van bepaalde instructie video’s worden de nieuwe medewerkers op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen binnen een bedrijf. Niet alleen kan zo beter in beeld worden gebracht hoe een bedrijf is ontstaan, maar ook kunnen diverse werkzaamheden prachtig in beeld worden gebracht.  e-learning voor verpleegkundigen

Zelf een e-learning voor verpleegkundigen gemaakt

Inmiddels werk ik al vele jaren in de zorg en hier heb ik heel veel geleerd. Echter staat de tijd niet stil en zijn bepaalde werkzaamheden verandert of juist weer in het leven geroepen. Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden merkte ik dat niet allee collega’s op dezelfde manier aan het werk waren. Hierdoor ontstond soms wrijving of in erge gevallen waren de patiënten in gevaar. Toen ik dit aan mijn chef vertelde schrok hij er best wel van. Hierdoor kreeg ik heet idee om deze werkzaamheden vast te leggen op een instructie video. Het leuke is dat ik deze mocht maken. Althans een beetje van mijzelf en een  heleboel met de hulp van Splintt. e-learning voor verpleegkundigen