Mijn vriendje en zijn particuliere opleiding

Mijn vriendje en zijn particuliere opleiding

Ik heb een vriendje, sinds de vakantie. Hij doet een particuliere opleiding en is ontzettend slim. Ik leerde hem kennen op de vakantie, waar het weer prachtig was en de liefde op de loer lag. Dagelijks zat ik op het strand en zag ik deze jongen ook vaak voorbij komen. Hij durfde mij een keer aan te spreken en we hadden gelijk een fantastisch gesprek, we klikte echt en we vertelde over van alles, over zijn particuliere opleiding, mijn opleiding, onze muziek smaak, films en ga zo maar door. Ik wist niet of hij mij leuk vond maar ik wist al wel, dit was liefde op het eerste gezicht. Voor mij, ik was verkocht, zo’n mooie stoere jongen met een geweldige particuliere opleiding. Die avond nog nam hij mij mee uit eten en hij vertelde na het eten dat hij mij erg mooi vond, ik begon te blozen en wist niet zo goed wat ik terug moest zeggen. Toen pakte hij mij bij de hand en liepen we naar het strand, we hebben een lange strandwandeling gemaakt en aan het eind hebben we gezoend, ik kon wel gillen. De vakantie verder zijn we onafscheidelijk geweest en nu we weer allemaal terug in Nederland zijn gaat het nog steeds goed, hij woont iets verder, maar zijn particuliere opleiding is wel bij mij in de buurt, hij slaapt dus vaak bij mij, wat altijd erg gezellig is. We kunnen echt lachen met elkaar, dat vind ik zo belangrijk, gewoon humor en alles los kunnen laten.