Yourhosting Microsoft office 365

Sinds kort volg ik een opleiding die ik grotendeels thuis uitvoer. Voor deze opleiding moet ik ook verslagen, projecten en huiswerk digitaal aanleveren. Maar zo’n twee weken geleden waren er een aantal bestanden verdwenen van mijn computer. De oorzaak hiervan was een computervirus. Deze virus verwijderde een groot gedeelte van mijn  bestanden. Hier baalde ik enorm van vandaar de keuze een mogelijke oplossing te zoeken voor dit probleem. Ik moest namelijk al mijn verslagen, projecten en huiswerk overnieuw maken in een tijdbestek van drie werken. Dit waren drukke drie weken maar gelukkig is alles goed gekomen. De oplossing om dit probleem voor de volgende keer te voorkomen heb ik gevonden in de software Microsoft office 365.

Wanneer ik projecten, verslagen en/of huiswerk maak kan ik met de software Microsoft office 365 bestanden opslaan in de cloud. Hierdoor zijn mijn bestanden ten alle tijden bescherm opgeslagen, ook als mijn computer crasht blijven de bestanden gewoon opgeslagen staan in de cloud. Dit was voor mij dan ook de voornaamste reden om deze software aan te schaffen!

 

Een aanrader!

Ikzelf heb vele recensies over deze software gelezen. Vrijwel alle recensies spreken hetzelfde over de software als ik. De nieuwste software is overzichtelijk en de werkzaamheden verrichten met deze software is een stuk eenvoudiger. Vele ondernemingen maken ook gebruik van deze software. Simpelweg omdat de bestanden veilig opgeslagen worden en ook wordt het werken met eenvoudiger gemaakt.

Opzoek naar een betrouwbare software? Die vind u bij het bedrijf Yourhosting voor zeer schappelijke prijzen!